tiistai 29. syyskuuta 2009

Irtokiviä ja askarteluja


Ihan ensiksi kiitän kaikkia ihania ihmisiä, jotka ovat jättäneet kommentteja näihin teksteihin ja kuviin. Ajattelin ensin, että kunhan täällä vain itsekseni vähän höpisen ja laitan omaksi iloksi kuviani blogiin, mutta on ihanaa, että ystävätkin ovat löytäneet tänne ja serkkukin on poikennut. Iso kiitos teille, I´m happy! :)
Elämä on ollut vähän kiireistä, ei ole ehtinyt tarinoimaan. Nyt pääsin töistä ajoissa ja ajattelin heti kirjoitella. Talli on hyvässä mallissa, isot ovet paikoillaan ja eristys 99% valmis. Kyllä on töitä tehtykin, mutta on ilo nähdä oman käden jälki ja se, kuinka hommat edistyvät.

Viikonloppuna ajettiin SM-ralli. Pari EK:ta sivusi meitäkin. Muutama kaveri tuli jo lauantai-aamuna meille ja seurasimme, kuinka melkein sata vauhtihirmua huristeli ja päristeli kivet sinkoillen ja hiekka pöllyten. Meteliä riitti, mutta harmiksemme kukaan ei "kaatanut", ei päässyt auttamaan, kuten joinakin edellisinä kertoina. Hauskaa riitti silti.

Välillä mentiin tosi "sladissa" ja kynnettiin ojan reunoja, muttei kumottu.


Kai sieltä metsästäkin jotain näki... Vähän kyllä ihmetyttää, että mitä. Kunhan ei vain päätyisi paikalliseen lehteen, kuinka innokkaita ja asiasta kiinnostuneita katsojia joukosta löytyikin... Kiitos Railille tapahtuman ikuistamisesta! :)

Sunnuntaina tehtiin hulluna töitä, kun lauantai meni vain "metsässä". Kiitos taas suuresti Seijalle avusta! :D

Avasin tänään postista noutamani paketin. Tadaa - Merjalta tilaamani kankaat, nauhat ja muut aarteethan ne siellä. Sormet syyhyävät, mutta ensin menen illalla yhdelle askartelukurssille, että opin varmasti lisää kaikkea kivaa tuunaamista.
Tässä lopuksi on joitakin poimintoja niistä miun tuunailuista.

Lintu sininen, jonka kaveri valmistui vähän kuvan oton jälkeen ja on päinvastaisissa kuosissa. Ne muuttivat miun esimiehen luo, joka on kylläkin nainen. Hän ihastui ompelukseeni ja niinpä sain väkertää näitä tipuja sitten useamman. Ne ovat Tildaa. Samoin kuin blogin reunassa leipälootan edessä istuskelevat Nippe ja Nappe, jotka asuvat tätä nykyä äidin luona sängyn päädyssä.

Kortit teen aina itse, jos vain mahdollista. Tässä yksi Herralaan postitettu.


Riitan ihanassa putiikissa näin myynnissä kivoja lintukotoja. Tulin kotiin ja tein sellaisen. Tosin tänä kesänä siellä taisi asua vain ampiainen. Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään... jne. mutta toki linnuilla tarvitsee olla puutarha ja puutarhanhoitovälineet kuten esim. ämpäri, kastelukannu ja harava.
Skräppäys on tuttua miulle korttien teon myötä ja tässä on yksi pieni pahvirasia skräpätty uuteen uskoon.


Keramiikkaakin on tullut harrastettua jonkin verran. Syksyisin iskee aina saventyöstö-into ja jouluksi valmistuukin jonkin verran lahjaksi ja jotkut ovat halunneet ostaakin niitä. Tässä iso tarjoilulautanen, puolukanvarpu koristeenaan.

Blogin reunassa on myös kuva meidän saunatonttutytöstä, Riitta-Maija Ratiasta, joka vasta sylissään kutsuu ihmisiä leppoisiin löylyihin. Nimi siksi, koska sillä on jotenkin ratiamainen raidallinen mekko yllään...

Nyt pukkaa kiirus kohta kursseilemaan. Rauha maassa ja toivo puussa - eli valtakunnassa kaikki hyvin!

SeriL

2 kommenttia:

  1. Moikka kaveri.
    Wautsi wau, ihania askartelutuotoksia olet saanut aikaan.

    VastaaPoista
  2. Tuo pahvirasia... se on mielettömän upea! Hienoa jälkeä on muutkin :)

    VastaaPoista