keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Uutta kesää odotellessa

Mihin se kesä katosi? Sateet ja kolea ilma masentavat... Tämä kuva muutaman vuoden takaa, mutta oli pakko laittaa se tähän, koska uskon vielä lujasti tuohon näkymään...

Kylläpä on tapahtunut. Viime postauksessa etsin kulkurille kotia ja se löytyikin onneksemme tosi nopeasti. Koirapoika oli Artsi Karkkilasta. Se oli säikähtänyt ukkosta lauantai-iltana ja lähtenyt paniikissa karkuun. Ja juossut juoksemistaan ja päätynyt meidän pihaan. Siinä se sunnuntaiaamuna surkeana turkki vettä valuen katseli meitä peloissaan, mutta tuli innolla sisään kun sai luvan. Kuivasin sen, annoin vettä ja hain naapurista ruokaa. Soitin kaikki mahdolliset paikat ja laitoin karkurit.fi sivuille ilmoituksen. Se tuottikin tuloksen ja niin omistaja löytyi ja Artsi palasi onnellisena kotiin. Onnellisia olivat myös omistajat ja me. Kyyneleet vierivät kaikilta ja tarina sai onnellisen lopun. Artsi oli mukava vierailija :D


Teimme lauantaina Suskan ja Seijan kanssa shoppailukierroksen. Kävimme moikkaamassa Wanillan Riittaa ja poikkesimme myös Klaukkalan Pussukkaan. Rahathan siellä menivät. Lopuksi ajoimme vielä Sinelliin Varistoon ja sinne menivät loputkin manit. Tapasin myös Päivin M:n siellä (kiitos suuri stansseista :D) ja oli mukava rupatella hetki vaikkakin hiki virtasi helteen takia ja olo oli väsynyt. Kävimme syömässä paluumatkalla ja se tuli kyllä tarpeeseen samoin kuin kylmä juoma! Huh hellettä!

Illalla vielä kyläiltiin Anna-Marin ja Jussin luona ja ilta oli todella mukava, kiitos vain! Päädyttiin vielä paikalliseen laulamaan. Sunnuntaina olisi väsyttänyt mutta väsymys kaikkosi, kun Artsi tassutti sisään. Siinähän se meni ihmetellessä, että mitäs nyt... Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Näinä sateisina iltoina olen väkerrellyt kortteja, jotkut ovat unohtuneet kuvatakin... Mikäs sen mukavampaa ajanvietettä?

Oikein mukavia toukokuun loppupäiviä toivottelee
SeriL

4 kommenttia:

 1. Voi Artsia, sillä kävi tuuri kun pysähtyi teidän pihaan! :)
  Voi miten ihania kortteja olet tehnytkään taas!

  Mukavaa loppuviikkoa ja kyllä se uusi kesä sieltä vielä saadaan ... Joskus ...

  VastaaPoista
 2. Niin ihania kortteja (taaskin).
  Ja kiitos siitä kalamieskortista tätäkin kautta, sai suupielet korviin saakka :)

  Onneksi Artsi löysi takaisin kotiin, on siinä ollut kaverilla juoksemista, mutta onneksi löysi teille.
  -Riikka-

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja teet.Tuletkos myymään niitä Riitan kirpparille? Sehän olisi oiva paikka.
  Voi koiraparkaa, olipa sillä hyvä tuuri kun löysi tiensä sinun luoksesi...ja pääsi sitä kautta turvallisesti omistajiensa luo.
  Sinulla on tosi kaunis blogi, olen uskollinen lukija, ja itsekkin olen nyt vähän blogia kirjoitellut.Käyppä kurkaamassa, kun niin lähekkäin asustellaan.;=)

  T.Tuija

  VastaaPoista
 4. Terve kaveri.
  Kiva, että Artsin omistajat löytyivät ja tarina sai onnellisen lopun.
  Ihania kortteja ja varsinkin tuo toinen ylppärikortti on kivan pirtsakka.
  Viikonloppuja :)

  VastaaPoista