perjantai 20. marraskuuta 2009

Kohti kotikontuja

Perjantai - vettä sataa ja on pimeää. Aamu on valostunut päiväksi vain aavistuksen ja kohti pimeämpää ollaan vain menossa. Mieli on silti korkealla, vaikka klo 17 alkaen on edessä pitkä ajomatka. Matka kohti kotiseutua - Imatra kutsuu. Äiti odottelee siellä herkkujen kanssa. Huomenna shoppaillaan koko päivä ja sunnuntaina menen moikkaamaan rakasta ystävääni ja yhtä rakasta kummi-tyttöäni. Volkkarin takakontissa on joululahjoja, jotka saan toimitettua heille samalla kertaa. Äiti tulee meille jouluksi, eli hänen lahjat odottelevat meillä sitten... On miulla paketissa tuliaisiksi itse tehty tonttu-tyttönen ja rasiallinen toffeenameja :) Palataan taas, työt kutsuvat ja tie sitten töiden jälkeen... Kuva on muuten upeasta Imatran Valtionhotellista - kannattaa ehdottomasti tutustua, jos liikutte noilla nurkilla :D
Hauskaa viikonloppua toivotellen,
SeriL

1 kommentti:

  1. Mie olen ollut pöllö, olen vain seuraillut omalta hallintasivultani blogisi päivityksiä ja jostain kumman syystä tämänkin näin vasta tänään, vaikka päiväys on viime kuun puolelta. En siis ole unohtanut sinua, katkosta vaan näissä tietoliikenne asioissa.
    Noihin maisemiin olisi tarkoitus ajella itse reilun viikon päästä ja vähän samoilla meiningeillä. Et satu olemaan menossa samaan suuntaan?

    VastaaPoista