sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kun pieni "Paavo Väyrynen" meille muutti

Moi kaikille!

Olen Aapo mopsi-man, 1v.1kk. Ilmestyin viime tiistaina Serin ja Vekan elämään tuomaan lohtua, hauskuuttamaan niitä ja samalla sain itselleni elämisen arvoisen elämän. Elin aikaisemmin perheessä jossa kyllä ehkä rakastettiin, mutta elämäni rajoittui pieneen kantokoppaan kylpyhuoneeseen. Sain syödä keittiössä, mutta samalla minua valvottiin etten vain livahtaisi muihin huoneisiin. Ulos kyllä pääsin, mutta täytyyhän minun sanoa, että kyllä täällä maalla on mukavaa. Naapurin Saku-laika ja Aatu-labbis ovat jo ylimpiä ystäviäni, mutta Bono-Bonskusen kanssa täytyy vielä keskustella keskenään toimeen tulosta. Ei oikein tultu juttuun, kun Vappu-täti toi sen torstaina mukanaan käymään.Olen myös seurannut Vekaa autotalliin "kaljalle ja röökille" ja tuon Serin kanssa olen tutustunut tallissa askartelun ihmeelliseen maailmaan. Minä kyllä mieluummin söisin ne kaikki paperit ja kukat yms. mutten saa. Tyydyn iloisena puruluuhun. Veka sanoi, että olen vähän jonkun Paavo Väyrysen näköinen, mutten välitä siitä vaan katselen niitä ihmetellen. Olen saanut paljon pusuja ja haleja ja tykkään kyllä niistä. Saan oikein hepulin kaikesta huomiosta ja ihmiset nauravat. Sitten uni yllättää ja kuorsaan kuulemma vähän. Täällä on mukavaa lenkkeilä uusissa valjaissa ja pihassa saan juosta vapaana pallon perässä ja muutenkin. Minua ei enää näköjään suljeta koppaan vaan saan nukkua littanana sammakko-asennossa vaikka olohuoneen pöydän alla, matolla kerällä tai selälläni sohvalla. Olen kuulemma kiltti, suloinen ja aivan hurmaavan ihana popsi-mopsi ja oikeastaan tiedänkin sen. Onhan minulla melkoiset saappaat täytettävänä suurten Rottiksen ja Vihikoiran jäljiltä, mutta taidan viedä pointsit söpöydelläni. Terveisiä siis kaikille ja toivottavasti tavattaisiin joskus.
-Aapo-

PS. Tuo uusi emäntäni on ihan hassu, se osti hienon sinisen kaulapannan missä on koristekiviä, jotain blingiä kuulemma. :) Niin ja tuossa ekassa kuvassa halusin syödä kameran. Laitetaan mukaan pari onnistunuttakin.Joo, näin siis meille kävi. Aapo on maailman suloisin ruttunaama ja myö ollaan aivan myytyjä. Jopa Veka. Hauskaa huomata miten se mieskin heltyy ja pehmenee tuon katseen alla. Nyt on iloinen lenkkikaveri ja virtaa riittää. Oli ihanaa antaa koti sitä tarvitsevalle. Aapo on jo kolmas koira, jonka "pelastin". Ensin Elli, sitten Vilho-Vihikoira ja nyt Aapo-paapo... Kirjoittelen kuulumisia taas, kunhan tilanne tasoittuu. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Aapo & SeriL
9 kommenttia:

 1. Moikka vaan teille. Ja Aapo: Me tutustutaankin toisiimme jo vajaan kahden viikon päästä;)

  VastaaPoista
 2. Onpas aivan ihastuttava koiruus ja miten mukavaa, että hän sai uuden koiran arvoisen elämän luonanne. Pöyristyneenä luin hänen aiemmista kokemuksistaan, onneksi hän pääsi uuteen ihanaan kotiin.

  Otan osaa suruusi. Minunkin ystäväni on joskus sanonut, että kaikille annetaan sen verran vastoinkäymisiä kuin hän jaksaa kantaa. Eli vahva ihminen tosiaankin olet

  VastaaPoista
 3. Hei, aivan ihanaa...miten suloinen ruttunaama, eihän tuota voi olla rakastamatta. Mopsit on ihania luonteeltaan ja ulkonäöltään. Onnea kovasti teille uusille "vanhemmille". Nyt on mukava tulla kotiin kun on joku joka odottaa varmasti ja ilahtuu juuri sinun näkemisestä. Ja miten mukavaa onkaa lähteä lenkille ulos, sinäkin kun tykkäät pitkin metsiä kulkea,on kivaa kun on Aapo kaverina. Toivotaan tosiaan, että joskus nähdään.Ja hei, tuo oli tosi kiva, kun otitte koiran, joka tarvitsee kunnollisen kodin, ei koiraa voi pitää pelkästään jossain komerossa, kyllä sen on saatava liikkua vapaasti, meilläkin Väinö nukkuu sohvalla. ihan luvan kanssa...;=)

  Mukavaa viikkoa sinulle ja Aapolle.

  VastaaPoista
 4. VOi mopsit on aina niin ihania. Ihananaa, että olette antaneet Aapolle hyvän kodin. Ei se ole elämisen arvoista elämää, jos koiralle annetaan liian pienet piirit. Nauttikaa toisistanne ;)

  VastaaPoista
 5. Siis aivan ihana pieni kaveri. Kiva kun sai teiltä uuden hyvän kodin. Teeakin katsoi kuvat ja oli ihan innoissaan. T: Päivi

  VastaaPoista
 6. Ihana koira--ja ihana blogikin täällä on ja kauniita kortteja--hauska tutustua!!

  VastaaPoista
 7. Apriksen sivuilta tänne eksyin:) Aivan ihgu Aapo-mopsi...näihin olen ihan hulluna koska vielä omistan 1/3 tämmöisestä ihanuudesta, näemme vain niin harvoin kun on poikani ex-tyttöystävällä. Hienoa että koira on saanut ihanan kodin teidän luonanne, mopsi kun aina seuraa perässä niin ihan säälin sen edellistä kotia.Teille on siitä mahdottomasti iloa:)))

  VastaaPoista
 8. Ihana!!! Hienoa että Aapo pääsi teille uuteen hyvään kotiin. Paljon iloisia ja onnellisia hetkiä teille :)

  VastaaPoista
 9. Hyvää ystävänpäivää...;) Mihin sie ooot kadonnut taas.?

  -tuija-

  VastaaPoista