sunnuntai 23. elokuuta 2009

Vielä on kesää näköjään jäljellä...


Pitkästä aikaa vietettiin viikonloppu ihan kotosalla. Oli paljon hommia tekemättä, kun kaikki mitä oli tarkoitus tehdä täällä kotona kesän aikana, jäi tietenkin tekemättä, kun tuo luoja päätti laittaa kaiken uusiksi. Kevät meni ihmetellessä isän tavaroiden ja asunnon kanssa. Hänellä oli työsuhdeasunto Keravalla ja sehän tietysti piti tyhjentää. Oli oikeesti aika kamalaa astua tuolla tavalla toisen yksityiseen elämään ja purkaa kaikki se, minkä hää oli siellä rakennellu kodikseen. Mut siitä selvittiin ja siirryttiin sitten saareen tekemään kaikkea kesken jäänyttä. Ostettiin uusi vene heti aluksi, koska siitä isä ja Veka olivat puhuneet jo pitkän aikaa, viime kesästä lähtien. Nyt se totetutui ja paljon muutakin. Isä vain ei ehtinyt niitä nähdä.


Saatiin kotona nyt autotallin sisäkatto muovitettua. Tallin rakennus alkoi elokuussa -07 ja nyt ollaan tässä vaiheessa. Siinä välissä ollaan kyllä remontoitu talon tuulikaappi, wc ja eteinen. Miun ystävä Seija-"mummi" oli taas auttamassa meitä. Seija on ihana teräsnainen, 66-vuotias, muttei ikinä uskoisi. Virtaa on enemmän kuin monessa nuoressa ja on kova ihminen tekemään duunia. Seija tulee meille aina kun pyydetään ja tietääkseni tekee kaiken hyvin mielellään. Kiitos hänelle jälleen kerran!


Aurinko paistoi koko viikonlopun ja ilostutti meitä läsnäolollaan. Ilma oli tosi ihana ja saatiin paljon aikaan. Miulla on vaan vielä vähän tuota nuhaa, joka kaatoi miut sängyn pohjalle viime sunnuntaina. Olin palaamassa töihin neljän viikon kesälomalta maanantaina, kun jouduinkin sairaslomalle. Menin töihin torstaina ja olin oikeasti intoa täynnä. Kunto ei kyllä vieläkään ole ihan ok, mutta toivottavasti pian paranee.

Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa torstaina miun tosi ihqu työpari Maarit. Oli oikeesti jo ikävä, kun oltiin erossa 10 viikkoa. Päivittäin kun on tekemisissä, niin loman aikana tulee melkein vieroitusoireita... Onneksi puhelimet on keksitty. Tullaan niin hyvin toimeen keskenään, että siitä saa moni ihminen olla kateellinen. 8 tuntia päivässä kun joutuu toista katselemaan, niin olisi kamalaa jos ei tulisi juttuun. Me tullaan kyllä enemmän kuin juttuun. Maarit on hyvä ystävä ja ihanteellinen työkaveri!


Kiitokset siis Seijalle vielä kerran avusta ja toivottavasti pääsen huomenna töihin, kun ääni meinaa mennä tuon pahan yskän takia. Nyt suihkuun ja hetkeksi tv:n ääreen. Seuraavaan kertaan siis...
SeriL

1 kommentti:

  1. Unohdit linkit tähän blogiin, mut nörtti löytää kaiken ;o). Siitä se lähtee (Kuule) seri.

    VastaaPoista