lauantai 28. toukokuuta 2011

Toinen kortti samoista matskuista

Tällä kertaa korttiringin matskut lähetin mie. Kaksi yksiväristä paprua, kaksi kuviollista, vihreä nauha, leimakuvat, helmiheteitä, kaksi kukkaa, pikkukukkia ja styroxpalleroita.


Tämmöisen sain pitkän pohdinnan jälkeen aikaiseksi. Suoraan sanoen en uskonut pystyväni tähän haasteeseen, koska aihe oli mielestäni vähän vaikea. Lopputuloksen olisin melkein halunnut syödä. Nam!


Yksityiskohtia vähän lähempää.. Pikkukukkiin laitoin keskelle vähän punaista kimalleliimaa. Styrokspallerot puolitin paperiveitsellä. Ne on aika nameja.


Kuvan väritin inktenseillä ja vaahdot tein tekolumesta, glossysta ja pearl makerista...


Nämä voisi melkein popsia suuhunsa... tai ainakin ihan vähän maistaa...


Käykäähän katsomassa mitä Apris ja Loreal Blondi ovat väsäillet.
Yritän ehtiä kirjoittelemaan vähän muutakin välillä, mutta kun ei ole ehtinyt...

SeriL

tiistai 10. toukokuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista

Ennen seuraavaa "tarina"-postausta laitan kuvan tekemästäni kortista. Liityin mukaan Apriksen ja Loreal Blondin "kortti samoista materiaaleista"-rinkiin ja sain kuoren Aprikselta joka näytti tältä.


En ole ennen ollut mukana näissä kivoissa systeemeissä, mutta ilokseni todella huomasin et täähän on oikeesti TOSI KIVAA. Ja tämmöisen sitten väsäsin.


Kuvan väritin Inktenseillä ja vain korttipohja tuli itseltä. Kaiken muun käytin mutta rautalanka jäi. Ja eikun seuraavaa odottelemaan...

SeriL